Kábítószer-kereskedelem

2019.04.15. 08:02

Óriási drogfogás történt Budapesten

A gyanúsított mélygarázsában és a lakásában talált szerek feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.

Ötféle kábítószert találtak, harmincmillió forint értékű árut foglaltak le két budapesti férfinél csütörtökön – közölte a rendőrség honlapján hétfő reggel az ORFK.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 38 éves H. László budapesti lakos ellen – írták. Mivel információik szerint jelentős mennyiségű drogot tart a lakóhelyén, az NNI és a TEK április 11-én este rajtaütött a férfi XI. kerületi lakásának mélygarázsában, ahol vele volt a 38 éves M. Zsolt is.

A H. Lászlónál lévő táskában csaknem félkilónyi kiporciózott marihuánát, speedet, kokaint, valamint körülbelül háromszáz ecstasytablettát és sok készpénzt találtak.

A férfiak lakásaiban ezután még ötkilónyi marihuánát, kétszáz gramm kokaint, másfél kilónyi speedet, több száz üveg ketamint és körülbelül háromezer ecstasytablettát, valamint több millió forintot és valutát találtak. Lefoglalták a kereskedő luxusautóját is.

A mélygarázsban és a lakásban talált drog feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki. H. Lászlót őrizetbe vették, és vasárnap a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában