Ország-világ

2020.11.30. 16:06

Menczer Tamás: Magyarország soha nem lesz bevándorlóország

A nemrég nyilvánosságra hozott uniós migrációs tervek szerint Brüsszel továbbra sem megakadályozná, hanem megszervezné a bevándorlást.

Budapest, 2020. szeptember 28. Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelõs államtitkára felszólal az azonnali kérdések órájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. szeptember 28-án. MTI/Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Halász János fideszes képviselő, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke az Országgyűlésben arról beszélt,

Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Végrehajtanák pontról pontra azt a tervet, aminek még a létezését is tagadják. A Fidesz képviselője szerint a brüsszeli bürokraták továbbra is ösztönzik a bevándorlást, még az elmúlt évek terrorcselekmények ellenére is.

Brüsszel bevándorló kontinenssé akarja tenni Európát – hangsúlyozta Halász János. Hozzátette, a balliberális, bevándorláspárti erők színtiszta politikai érdekből a szavazó bázisukat kívánják növelni, hiszen szavazójogot is adnának a migránsoknak a segélyek és a lakhatási támogatások mellé, amiket a magyarok pénzéből fizetnének ki. A Fidesz képviselője emlékeztetett: Soros György már 2015-ben azt követelte, ne adjanak pénzt olyan országoknak, amelyek elutasítják a bevándorlást – írja a Magyar Nemzet.

A magyar baloldal is Soros György kottájából játszik kezdettől fogva

– mondta a képviselő, aki szerint, ha az ellenzék hatalomra kerülne, gyorsan bevándorlóországot csinálna hazánkból is. Annak ellenére, hogy az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár.

Válaszában Menczer Tamás elmondta, a nemrég nyilvánosságra hozott uniós migrációs tervek szerint

Brüsszel továbbra sem megakadályozná, hanem megszervezné a bevándorlást.

A külügyi államtitkár emlékeztetett: anyagilag támogatnák a bevándorlást. Menczer Tamás szerint Brüsszel egyenlőségjelet tesz a bevándorlók és az európai állampolgárok közé, pénzt adnának a migránsok politikai döntéshozatalban való részvételére is.

„Ők fognak dönteni a jövőnkről, nem pedig mi” – jelentette ki az államtitkár.

Magyarország azonban soha nem lesz bevándorlóország

– zárta felszólalását Menczer Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában