Ország-világ

2021.01.24. 19:37

Már több mint 22 ezren írták alá a halálkampány elleni petíciót

A Bayer Zsolt publicista által megfogalmazott petíciót ma délig 22 ezer 169 magyar polgár írta alá a Citizengo.org internetes oldalon. A petíció támogatói most az eddigi aláírások megkétszerezése, az ötvenezer kézjegy érdekében kampányolnak.

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb baloldali gazemberségének nevezte Bayer Zsolt a baloldal oltásellenes halálkampányát, amelyben „gyalázatos politikai érdekből” teszik kockára a magyar polgárok egészségét– írja a Magyar Nemzet. Krekó Péter, a Political Capital elemzőműhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legismertebb szónoka egy brüsszeli lapnak tett nyilatkozatával borzolta fel a kedélyeket. A liberális véleménynyilvánító a baloldali ellenzék elvetemült politikai stratégiáját fogalmazta meg: „Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

Bayer kifejtette: ezek a szavak nem szorulnak magyarázatra, a kijelentés önmagáért beszél. A publicista elszomorítónak tartja, hogy a mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni, vagyis

a választási kampányuknak jót tehet, ha az oltásellenesség miatt elhúzódna a járvány okozta veszélyhelyzet.

A gyalázatos kijelentésre reagáló társadalmi felhívásra és összefogásra a Citizengo.org oldalon közzétett magyarázatot értelmezve Bayer szerint azért volt szükség, mert egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiség tagjai közül, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, és elhatárolódva mindettől, bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért. A publicista úgy folytatta érvelését, hogy a magyar baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, és amilyen maga Krekó Péter.

Bayer Zsolt úgy fogalmazott, ezt nem lehet szótlanul tűrni, mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljon ki-ki bármit is a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről, Szabó Dezső író sorait idézve „Minden magyar felelős minden magyarért!” Ennek értelmében a magyarok meg kell, hogy mutassák a baloldal semmitől vissza nem riadó gazembereinek, hogy elértek egy határt, ahonnan vagy visszafordulnak, vagy számolniuk kell kijelentéseik, az ezt követő passzivitásuk következményeivel.

A petíciót a mai napig aláíró 22 ezer 201 ember írta alá, ha Ön is szeretne csatlakozni, IDE kattintva teheti meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában