Bűnügy

2019.12.29. 22:47

Lövöldözés volt egy texasi templomban

Két ember meghalt, egy pedig megsebesült.

Két halálos áldozatot és egy sebesültet követelő lövöldözés volt vasárnap, helyi idő szerint délelőtt egy texasi templomban jelentette az amerikai Fox televízió.

A Forth Worth White Settlement nevű elővárosában elkövetett lövöldözés halálos áldozatainak egyike a feltételezett elkövető közölte újságírókkal Mike Drivdahl, Forth Worth tűzoltóságának szóvivője, és nagyon tragikusnak nevezte a történteket.

A szóvivő nem szolgált részletekkel, de azt elmondta, hogy a Krisztus Egyháza templomban a feltételezett tettes istentisztelet idején, úrvacsora közben nyitott tüzet.

A sebesültet ápoló kórház szóvivője is sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, hogy mindhárom áldozat férfi. A sebesült egyelőre válságos állapotban van.

A Dallas Morning News című texasi lap információi szerint tart a szemtanúk meghallgatása, és mivel az istentiszteletet élőben közvetítették, a nyomozók alaposan megvizsgálják a felvételt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában