Ország-világ

2020.11.21. 14:12

Kormánypártok: Soros György a hazai baloldalnak is kijelölte az irányt (videó)

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: „először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett” – mondta a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombati videonyilatkozatában.

A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

„Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni”

- fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kijelentette, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, „ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában