Ország-világ

2020.06.26. 17:05

Kilopta a postaládából a konzultációs íveket egy baloldali aktivista (videó)

Az elmúlt napokban a baloldal teljes támadást próbált indítani a nemzeti konzultáció ellen. Ennek során a jogszabályok sem zavarják őket.

Egy Origo birtokába került videofelvételen egyértelműen az látszik, hogy egy nő egy szolnoki ház postaládájából kilop egy borítékot. Ezt követően megnézi, és elmegy vele.

A portál elérte az érintett társasház tulajdonosát, aki elmondta, hogy miután megnézte a felvételt, megkérdezte a postát, milyen borítékot kézbesítettek aznap.

A postán megerősítették, hogy a nemzeti konzultációs ívek szerepeltek benne. A ház tulajdonosa arról is beszélt, hogy információi szerint a városban több postaládából is loptak el konzultációs íveket.

A videofelvételen szereplő nőről az Origo birtokába több kép is került. Az egyiken Radócz Zoltánnal, a baloldali pártok polgármesterjelöltjével közösen kampányolt még a tavalyi EP-választáson. A postaládából lopó nő MSZP-s sapkában szerepel a képen – írja a lap.

A mostani akció beleillik abba a nemzeti konzultáció elleni baloldali támadásba, aminek az egyik vezére a radikális baloldali Hadházy Ákos. A független képviselő és több társa arra buzdította szimpatizánsaikat, hogy nekik küldjék meg a kérdőíveket, ne a kormánynak. Ennek érdekében mozgósítani kezdtek az utcákon is, több Facebook-poszt is arról tanúskodik, hogy már pultoznak a kérdőívekért – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában