kvóta

2018.03.18. 15:31

Karácsony biztosította külföldi szövetségeseit, hogy elkezdené a betelepítést

Hollik István szerint az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje külföldön bevándorláspárti szövetségeseket keres.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje külföldön bevándorláspárti szövetségeseket keres – nyilatkozta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap a közmédiának.

A kormánypárti politikus azt mondta, Karácsony Gergely az elmúlt napokban Bécsben járt, és találkozott a volt szociáldemokrata osztrák kancellárral, Christian Kernnel. Azzal a politikussal, aki egyértelműen bevándorláspárti és egyértelműen támogatta a kötelező kvótát – emelte ki Hollik István. Hozzátette: Karácsony Gergely hétfőn Brüsszelbe látogat, és ebből a két útból „egészen nyilvánvaló”, hogy biztosítani akarja a bevándorláspárti szövetségeseit arról, hogy ha hatalomra jut, akkor elkezdené migránsok betelepítését Magyarországra.

„Brüsszel az ellenzéktől azt várja, hogy fogadja el a kvótát, a magyar emberek viszont ezt nem akarják, a Fidesz-KDNP pedig nem fogja hagyni” – jelentette ki Hollik István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában