csúszás

2020.09.14. 15:34

Jelentős késéssel járnak a vonatok több vonalon is

Több vonalon is késnek a vonatok hétfő reggel: a Budapest-Újszász-Szolnok, a Budapest-Pusztaszabolcs és a Budapest-Dunaújváros vonalon akár 20-100 perccel is nőhet a menetidő – közölte a Mávinform.

A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon hajnalban Sülysáp és Újszász között nem közlekedhettek a vonatok felsővezetéki hiba miatt. A hibát azóta elhárították, de a torlódások miatt továbbra is hosszabb a menetidő 30-40 perccel, a Szolnokról érkező vonatok esetében 80-100 perccel.

A Budapest-Pusztaszabolcs és a Budapest-Dunaújváros vonalon utazók 20-30, esetenként 40 perces hosszabb menetidővel számoljanak.

Hajnali üzemkezdetre a kivitelező nem fejezte be időben a munkát, emiatt a Kelenföld-Háros-Nagytétény-Diósd közötti szakaszon egy ideig nem közlekedhettek a vonatok. Azóta már ott is újraindult a forgalom, de a biztosítóberendezés hibája miatt a vonatközlekedés lelassult, hosszabb menetidővel kell számolni a reggeli órákban – áll a közleményben.

Címkék#MÁV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában