Káptalanfai mészárlás

2019.01.12. 18:42

Hazament az anya a kórházból saját felelősségére

A kislánya a kezében volt, amikor a lövés érte, de részletekre nem emlékszik, olyan gyorsan történt minden, mondta a káptalanfai asszony, aki saját felelősségére hazamehetett a kórházból szombaton.

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Úgy értesült a veol.hu, hogy a nő nagyon rossz lelki állapotban van, miután január 10-én, este egy lövöldözésben egy osztrák férfi a férjét lelőtte, két lányát életveszélyesen megsebesítette, az asszonynak súlyos sérüléseket okozott, majd a férfi önmagával is végzett. A rendőrségtől a lap megtudta, az illető az általa vitt kutyát is lelőtte.

A negyvenéves asszonyt, akit több lövés is ért, megműtötték Veszprémben, majd Budapesten, szombaton pedig saját felelősségére gyermekei, rokonai közé mehetett a kórházból.

Az anya, akinek a lap tudomása szerint tizenegy gyermeke van, nem abba a házba ment, ahol a borzalmak történtek, hanem egyik fiához, akinél a gyermekek is tartózkodnak. Az asszony nem emlékszik a tragédia részleteire,

a kislányát kezében ölében tartotta, amikor a lövések érték,

a történtek mélységesen megviselték. Most az a legfontosabb számára, hogy kisebb és nagyobb lánya felépüljön, illetve az otthon levő kisebbek kicsit megnyugodjanak, és ebben remélhetőleg az is segít majd, hogy ő velük van.

Tamás László János, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója a hároméves kislány állapotáról szombaton azt mondta, hogy

az ütéstől származó koponyasérülés miatt továbbra is életveszélyes állapotban van.

A portál információi szerint a másik életveszélyes sérült, a kislány nővére, egy 22 éves nő állapota stabil.

Csordás Gáspár, Káptalanfa polgármestere szerint a ház, ahol a családot a mészárlás érte,

a történtek miatt olyan állapotban van, hogy oda nem lehet visszaköltözni, amíg alaposan ki nem takarítják.

Borítókép: Bűnügyi helyszínelők 2019. január 11-én a Veszprém megyei Káptalanfán, a Petőfi utcában, ahol egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában