várakozás

2018.03.13. 09:09

Hat kilométeres torlódás van az M0-s autóútón

Baleset miatt csaknem hat kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóúton Győr felé Diósd és Nagytétény határában kedd reggel. Több más forgalmas útszakaszon, autópályán is balesetek lassítják a közlekedést - közölte az Útinform a honlapján.

Az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya felé, a 8-as kilométernél egy személygépkocsi és két tehergépkocsi ütközött. A sérült járművek a leálló és a külső sávot foglalják el, csaknem 6 kilométeres a torlódás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon terelik át a belső sávra a járműveket. Emiatt Óbarok pihenő után 4 kilométeres a torlódás.

Szintén az M1-es autópályán Budapest felé, a biatorbágyi lejtőn az M0-s autóút előtt egy tréler és egy kisbusz ütközött össze. A kisbusz az oldalára borult, a tréler az árokba hajtott. A főváros felé a 17-es kilométernél sávzárás miatt lelassult a forgalom. Azt ajánlják, aki teheti, Herceghalomnál hajtson le az 1-es főútra, majd Biatorbágynál térjen vissza az autópályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában