elátkozott család

2020.04.09. 12:31

Halálos balesetet szenvedett Robert Kennedy unokája és dédunokája

Mindketten a marylandi Chesapeake-öbölben indultak útnak de a kenu a magas hullámokban felfordult.

Marylandben azonosították a néhai Robert Kennedy igazságügyi miniszter eltűnt unokájának és dédunokájának holttestét.

A negyvenéves Maeve Kennedy Townsend McKean és nyolcéves fia, Gideon a néhai igazságügyi miniszter lánya, Kathleen Kennedy Townsend gyermeke és unokája volt.

Kathleen Kennedy Townsend korábban – a családi kapcsolatain kívül – Maryland alkormányzójaként vált ismertté.

Mindketten a marylandi Chesapeake-öbölben indultak útnak a múlt csütörtökön, de a kenu a magas hullámokban felfordult, és az anya és fia holttestét napokkal később – kedden és szerdán – találták meg.

Az asszony özvegye, David McKean az egyik közösségi portálon azt írta: a felesége és a kisfia egy, az öbölnek a házukhoz közeli egyik torkolati szorosába röppent labda után indultak, de az erős széllökések és a nagy hullámok kisodorták őket a Chesapeake-öböl nyílt vizeire.

Alig félórával ezt követően valaki észrevette őket, értesítette a rendőrséget, de már késő volt, a kenu eltűnt a hullámokban. Larry Hogan, Maryland kormányzója részvétét fejezte ki a családnak.

Az amerikai sajtóban a szomorú eset kapcsán felidézik, hogy Robert Kennedy másik unokája, Courtney nevű testvérének lánya, Saoirse Kennedy Hill 2019 nyarán hunyt el, kábítószer-túladagolásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában