Ország-világ

2020.09.19. 16:27

Fidesz-KDNP: a baloldalra nem lehet számítani

A baloldal álhíreket, álvideókat gyárt, de érdemi segítségre senki nem számíthat tőle – mondta Nacsa Lőrinc.

Miközben a kormány a koronavírus-járvánnyal összefüggésben folyamatosan olyan újabb és újabb gazdasági intézkedéseket hoz, mint amilyen a hitelmoratórium és annak meghosszabbítása, addig a baloldalra nem lehet számítani mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok nevében szombaton, az MTI-nek nyilatkozva.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, a baloldal álhíreket, álvideókat gyárt, de érdemi segítségre senki nem számíthat tőle.

Közölte: az ország leggazdagabb önkormányzata, Budapest egy fillérrel sem támogatja a bajba jutott fővárosi vállalkozásokat, pedig Karácsony Gergely hivatala több mint 100 milliárd forintot tart a bankokban.

Európai nagyvárosok Róma, Bécs vagy London sorra jelentik be a helyi vállalkozások megsegítését, ezzel szemben Karácsony Gergelyre nem számíthatnak a budapesti emberek és cégek tette hozzá Nacsa Lőrinc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában