Ország-világ

2020.08.17. 09:26

Böjte Csaba vezetésével bűnbánati zarándoklatot tartanak a nemzeti ünnep alkalmából

A résztvevők a szentendrei skanzentől indulnak Pilisszentlászlóra, majd az Apátkúti-völgyön keresztül érkeznek Visegrádra.

Böjte Csaba ferences szerzetes vezetésével bűnbánati zarándoklatot tartanak szerdán Szentendréről Visegrádra Szent István ünnepe alkalmából – közölte a szervező, a Mária Út Közhasznú Egyesület az MTI-vel.

Úgy fogalmaztak: szeretnének „Szent István tisztelete jegyében a kiengesztelődés útján elindulni egy békésebb, tisztább, igazabb világ felé”.

A résztvevők a szentendrei skanzentől indulnak Pilisszentlászlóra, majd az Apátkúti-völgyön keresztül érkeznek Visegrádra. A zarándokok a visegrádi Kaán-forrásnál szabadtéri szentmisén vesznek részt.

A zarándoklatra éjfélig lehet regisztrálni a mariaut.hu oldalon. A regisztrációs felület és a program részleteinek eléréséhez a gyalogos zarándoklatok közül kell kiválasztani a „bűnbánati zarándoklat Böjte Csaba vezetésével” aloldalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában