ütközés

2018.08.11. 19:44

Baleset volt a 2-es úton, 13 sérültet vittek kórházba

Nyolcan súlyosan, öten könnyebben sérültek meg.

Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes – mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a sérültek mindegyike felnőtt, gyermek nincs köztük. A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre.

A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére.

Szombaton délután a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n arról tájékoztatott, hogy a 2-es főúton a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult.

Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t este 19 órakor arról tájékoztatta, hogy a helyszínelés még tart, továbbra is teljes útzár van érvényben a 2-es főúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában