Tárgyalás

2018.06.03. 16:06

Az Európai Parlament elnökét fogadta a kormányfő

A magyar miniszterelnök vasárnap délelőtt az Országházban fogadta Antonio Tajanit, az Európai Parlament elnökét - tájékoztatott Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Budapest, 2018. június 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és az Európai Parlament elnöke, Antonio Tajani (k) találkozója az Országházban 2018. június 3-án. Jobbról Paolo Barelli, az európai úszószövetség (LEN) elnöke. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

A megbeszélésen részt vett Paolo Barelli, az európai úszószövetség (LEN) elnöke is, aki a LEN kongresszusára érkezett Budapestre. A felek a sporttal kapcsolatos eszmecserén túl aktuális európai politikai témákról is tárgyaltak, elsősorban az EU következő költségvetési ciklusáról.

Borítóképünkön Orbán Viktor miniszterelnök (b) és az Európai Parlament elnöke, Antonio Tajani (k) találkozója az Országházban 2018. június 3-án. Jobbról Paolo Barelli, az európai úszószövetség (LEN) elnöke.

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában