Lopás

2017.08.14. 08:56

Álmában fosztották ki a férfit, a térfigyelő kamera buktatta le őket (videó)

Egy percen belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a budapesti Nyugati téren fosztottak ki egy alvó sértettet – adta hírül ma reggel a police.hu.

A rendőrség kifosztás bűntettének alapos gyanújával folytat eljárást a 44 és az 57 éves elkövetők ellen. A térfigyelő központ munkatársai még vasárnap hajnalban észlelték, hogy a Nyugati téren egy alvó férfi mellé ültek, illetve álltak a tettesek, és amíg a sértett aludt, a hátsó nadrágzsebéből kivették a telefonját, majd odébb ültek.

A bűncselekményről értesülő járőrök egy percen belül a helyszínre érkeztek és igazoltatták a két feltételezett elkövetőt. A rendőrök miután felébresztették a sértettet, ő elmondta nekik, hogy amíg aludt, eltűnt a mobiltelefonja. A készüléket a rendőrök az igazoltatott férfiaknál megtalálták, ezért őket elfogták és előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a párost, és kezdeményezték letartóztatásukat. Az esetről közzétett felvételt itt tekinthetik meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában