felháborodás

2020.07.03. 11:56

Aberráltnak nevezte a volt nagykövetet Deutsch Tamás

Deutsch Tamás a közösségi oldalán tette közzé bejegyzését.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott:

Van ez az aberrált, pedofil képeket tonnaszám gyűjtögető, Kaleta nevű volt nagykövet, akinek a számítógépén több mint 19 ezer, gyerekkorúról készített pornográf képet foglaltak le.

Több mint 19 ezret!

Mindezért a végtelenül független magyar bíróságtól egy évet kapott, azt is felfüggesztve, és 540 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie.

Egy év felfüggesztve! Szégyen és gyalázat!

Korábban csupán négy év börtönbüntetésre ítélte a végtelenül független magyar bíróság a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát, a 22 éves B. Rolandot, ugyanis a bíró indoklása szerint B. Roland gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnös, azt ugyanis nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta.

Négy év egy bestiális gyilkosságért! Szégyen és gyalázat!

Még korábban egy férfit, aki 2016 májusában kalapáccsal és egy papírvágó szikével életveszélyes sérüléseket okozott a feleségének, ezért 2017 decemberében emberölés kísérlete és kiskorú veszélyeztetése miatt öt év fegyházra ítélték, nos ezt a férfit a végtelenül független magyar bíróság a kiszabott szabadságvesztés-büntetés teljes letöltése előtt, már 2019. szeptember 11-én pártfogó felügyelet elrendelése mellett feltételesen szabadlábra helyezte; a férfi aztán alig három hónappal később, amikor az eredeti ítélet szerint még börtönben kellett volna lennie, lemészárolta kiskorú fiát és kiskorú nevelt lányát.

Feltételesen szabadlábra került egy emberölés kísérlete miatt elítélt ember, aki aztán megölte a kiskorú gyermekeit! Szégyen és gyalázat!

Szégyen és gyalázat, tisztelt végtelenül független magyar bíróság!

Ennyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában