Ország-világ

2020.10.11. 16:21

A „krumplitrükköt” is bevetette a baloldal a szerencsi időközin (videó)

A baloldal mindent bevetett egy nappal az országgyűlési képviselő-választás előtt.

Egy zsák krumplira a fideszes jelölt, Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a kormánypártok osztogatnák a csomagot a szavazatokért – olvasható a Mandiner cikkében.

A nyíltan antiszemita Bíró Lászlóval kampányol Karácsony Gergely főpolgármester és a teljes baloldal. Budapest első embere azért utazott Szerencsre, hogy személyesen támogassa Bíró Lászlót. A borsodi városban a kampányhajrában megjelent Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Jakab Péter Jobbik-elnök is. Karácsony Bíróval az oldalán azt mondta: Budapest egy sokszínű, elfogadó város, az ellenzéki jelölt pedig már bocsánatot kért zsidózó kijelentései miatt, ezért nincs oka, hogy ne támogassa őt.

Karácsony Gergely elismerte, hogy nem diktatúrában, hanem egy szabad országban élünk, de a Hír TV kérdéseire továbbra sem válaszolt. A magát demokratának és antirasszistának tartó MSZP társelnöke szerint Bíró László judapestezése nem érdekli a választókat.

A „krumplitrükk”

A baloldal mindent bevetett egy nappal az országgyűlési képviselő-választás előtt. Egy zsák krumplira Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a csomagot a kormánypártok osztogatnák, például szavazatokért. A Jobbik elnöke a Fidesz megbuktatásának lehetőségével tüzelte az embereket.

Bíró László korábban egy varrodát vezetett a Borsod megyei Csernelyben, de alkalmazottai dokumentumokkal bizonyították, hogy adós maradt a fizetésükkel. Volt olyan is, amikor fegyverrel fenyegette őket, mert az elmaradt bérüket kérték – írta meg a Hír TV. Hozzátették: ezzel szemben még a héten is jelentkezett három varrónő, akiknek tartozik Bíró László. A kormánypártok a térség korábbi országgyűlési képviselőjének, a nyáron motorbalesetben elhunyt Konc Ferencnek a lányát indítják az október 11-i választáson. Koncz Zsófia az édesapja által megkezdett munkát szeretné folytatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában