Frisssítő

2021.08.14. 12:02

A hőség miatt vizet oszt utasainak a MÁV és a Volánbusz

A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start a hőségriasztás ideje alatt – közölte a Mávinform szombaton.

Budapest, 2021. július 8. Ásványvizet ad egy utasnak a MÁV-START munkatársa a Keleti pályaudvaron 2021. július 8-án. A hõségriasztás ideje alatt vizet osztanak a budapesti fõpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A tájékoztatás szerint Budapesten a Nyugati, a Keleti, a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, továbbá a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Az ásványvizet a vasúttársaság 10 és 17 óra között osztja addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi.

Hozzátették: a Volánbusz 31 Celsius-fok feletti hőmérséklet esetén hétvégén és munkanapokon 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken nagyobb forgalmat lebonyolító buszpályaudvarokon oszt ásványvizet. Így Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

A Mávinform mindemellett felhívja az utasok figyelmét, hogy mindenki elegendő mennyiségű folyadékkal induljon útnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában