Bejáratos a Fehér Házba

2023.06.08. 14:49

Soros György fia az amerikai alelnökkel találkozott

A találkozó nem szerepelt Kamala Harris naptárában.

MW

Kamala Harris amerikai alelnök és Alexander Soros

Forrás: Twitter/Alexander Soros

Kamala Harris amerikai alelnök kedden remek hangulatban találkozott Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns fiával. A Soros-birodalom fiatal trónörököse a Twitteren számolt be a találkozóról, amely nem szerepelt Harris naptárában – írja az Origo.

Alexander Soros a Szövetségi Választási Bizottság nyilvántartása szerint 726 900 dollárral járult hozzá a Biden Victory Fundhoz a 2020-as amerikai választások idején.

A hírportál cikke szerint úgy tűnik, hogy a fiatal trónörökös készen áll arra, hogy átvegye apjától a Nyílt Társadalom Alapítványokat (OSF), és már most az ő de facto nagyköveteként tevékenykedik. A világ számos vezető politikusával való kapcsolatainak bizonyítékait rendszeresen feltölti Instagram- és Twitter-fiókjára, hogy a világ láthassa.

Egy korábbi, New York Postban megjelent írás szerint

a Soros-hálózatnak nagyobb befolyása van a Biden-féle Fehér Házban, mint valaha is volt bármelyik korábbi kormányzatban.

A látogatási naplókból pedig kiderült, hogy Soros György fia, Alexander gyakori látogatója a Fehér Háznak.

A teljes cikkért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában