Váltás

2023.04.04. 08:40

Kilép az MSZP-ből Mesterházy Attila (videó)

Hosszú gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy kilépek a Magyar Szocialista Pártból − írta a politikus a közösségi oldalán.

Mesterházy Attila, az MSZP képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Mesterházy kifejtette, hogy távoznia kell, mert ugyan már évek óta tévesnek tartja az MSZP vezetésének stratégiáját, ma már abban sem hisz, hogy ezen lehet változtatni - szúrta ki a bejegyzést a Magyar Nemzet.

Véleményem szerint az MSZP már csak árnyéka önmagának, elvesztette országos politikai befolyását, társadalmi támogatását, és nekem úgy tűnik, nincs törekvés sem ennek visszaszerzésére. Pedig a választások óta eltelt egy évben lett volna erre alkalom bőven (infláció, energiaárak, háború, korrupció, tanárok sztrájkja, egészségügy, stb.)

−fogalmazott Mesterházy. 

A politikus egyúttal bejelentettet azt is, hogy a DK volt Baranya megyei képviselő-jelöltjével, Szakács Lászlóval közösen új szociáldemokrata, balközép pártot alapítanak, „Szocialisták és Demokraták” néven.

A teljes cikk ITT érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában