Szombathely

2023.04.27. 12:25

Baloldali propagandistától kapott fenyegető üzenetet az önkormányzati képviselő

A kommentelés átment személyeskedésbe, ekkor írta az ugytudjuk.hu főszerkesztője Horváth Gábornak a privát üzenetet.

A szombathelyi közgyűlés Fidesz–KDNP frakciójának tagjai a városháza előtt álltak ki képviselőtársuk, Horváth Gábor önkormányzati képviselő mellett

Forrás: Vaol

Fotó: Cseh Gábor

A szombathelyi közgyűlés Fidesz–KDNP frakciójának tagjai csütörtök délelőtt a városháza előtt álltak ki képviselőtársuk, Horváth Gábor önkormányzati képviselő mellett, akit privát üzenetben „fenyegetett meg” az ugytudjuk.hu főszerkesztője – adta hírül a Vaol.

– A baloldali városvezetők közgyűlési „kreténezése” után elég hamar eljutottunk a baloldali propagandista fenyegetéséig. Azt gondolom, húzni kell egy vonalat – mondta Horváth Gábor.

Az önkormányzati képviselő csapadékvíz-elvezetési problémákkal kapcsolatosan osztott meg közösségi oldalán egy posztot. A politikus szerint a főszerkesztő ahhoz olyan hozzászólást írt, amivel két ember becsületébe is belegázolt, ezért azt törölte.

A kommentelést privát üzenetváltás követte, ekkor írta az ugytudjuk.hu főszerkesztője Horváth Gábornak a következőt:

Te ne szórakozz velem, mert pokollá tudom tenni a ciklusból hátralévő idődet, több úgysem jut már a szombathelyi közéletben.

Sajnálatos és megdöbbentő, amit történt, hogy már odáig fajult a helyzet, hogy egy magát újságírónak nevező személy üzenetben megfenyegeti egyik képviselőtársunkat – fogalmazott Illés Károly frakcióvezető. – Úgy gondoljuk, ilyet senki sem tehet és elhatárolódunk ettől – tette hozzá.

Illés Károly emlékeztetett: egy évig a Szombathelyi Médiaközpontban havi 500 ezer forintért tanácsadóként dolgozott az újságíró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában