Egyedül maradt?

2023.03.20. 16:55

Karácsony Gergely a Médiaworks munkatársának támogatását kérte (videó)

Karácsony Gergely már belengette, hogy elindul a jövő évi önkormányzati választáson, az azonban még egyáltalán nem világos, kik is fogják őt támogatni.

Illusztráció/Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond Tamás Gáspár Miklós filozófus, közíró temetésén a budapesti Farkasréti temetőben 2023. január 31-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Magyar Nemzet értesülése szerint Karácsony Gergely már megpróbált ajánlatot tenni a baloldali pártoknak.

Ennek pedig az a lényege, hogy a jelenlegi ellenzéki polgármesterek induljanak újra kerületükben a jövő évi önkormányzati választásokon. Mindezt pedig tegyék pártlogók nélkül, egy egységes civil ernyőszervezet jelöltjeiként. A Magyar Nemzet információ szerint a felvetés megosztotta a baloldali politikusokat, a Kétfarkú Kutya Párt pedig még korábban jelezte, hogy nem támogatják Karácsony Gergely indulását.

A főpolgármester március 15-i beszédében is előszeretettel hivatkozott „civilekre”, az pedig egyáltalán nem tiszta, hogy mit is jelent ez pontosan, mindenesetre nagy eséllyel a kampányában is civil ernyőszervezetekre akar majd támaszkodni.

A teljes cikket itt olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában