B. Zsolt szexbotránya

2023.02.19. 09:54

Miért védi a baloldal a 15 éves fiú diákjával szexelő pedagógiai asszisztenst?

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász mondta el a véleményét, hogy mi az oka a 15 éves fiú szeretőjével dicsekvő óbudai férfi pedagógus ügyével kapcsolatban arról, hogy a dollárbaloldal és a magyar jogvédő szervezetek is védik és hallgatnak róla.

Forrás: B. Zsolt (Fotó: Facebook)

Az Origónak adott interjújában arra a kérdésre, hogy a baloldal miért hallgat, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász elmondta: mivel a gyermekvédelmi törvény elfogadását és az ehhez kapcsolódó egyéb védőintézkedéseket nem támogatták sem az ellenzéki pártok, sem a külföldről finanszírozott jogvédő szervezetek, sem pedig az őket kiszolgáló baloldali médiumok, evidensnek tűnhet, hogy minden ilyen típusú ügyben hallgatnak, terelnek vagy éppen támogató jelleggel lépnek fel.

Teszik ezt annak tudatában, hogy a gyermekek védelmében az elmúlt időszakban hozott hazai rendelkezések megfelelnek az alkotmányosság következményének és szemben az ngo-k hamis, megalapozatlan állításaival, a jogállamiság elvével is konformnak tekinthetőek

– jegyezte meg ifj. Lomnici Zoltán.

A Századvég Alapítvány jogi szakértője fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Századvég legfrissebb kutatása szerint 

a magyarok 95 százaléka nem tartja elfogadhatónak, hogy egy felnőtt egy 15 éves fiatalkorúval tartson fenn szexuális kapcsolatot, továbbá 96 százalékuk ellenzi, hogy egy tanár egy rábízott fiatalkorúval álljon ilyen kapcsolatban.

Arra a kérdésre, hogy miként folytatódhat tovább Bite Zsolt ügye, miután házkutatást (az új eljárásrend szerint kutatást) tartott péntek reggel a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász kijelentette: 

„Kutatást akkor lehet elrendelni, ha megalapozottan feltehető, hogy például a bűncselekmény nyomainak felderítésére, bizonyítási eszköz megtalálására, elkobozható, illetve vagyonelkobzás alá eső dolog megtalálására vagy információs rendszer, illetve adathordozó átvizsgálására vezet.”

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában