Hiába a durva szavak

2022.11.25. 15:54

Kocsis Máté: Gyurcsányé egy helyrehozhatatlanul elrontott élet

Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban "tengeti" mindennapjait – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Gyurcsány Ferenc

Forrás: MW

Fotó: Földi imre

Reagált Gyurcsány Ferenc tegnapi, nagy felháborodást keltő Facebook-bejegyzésére Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője azt írta:

 "Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban »tengeti« mindennapjait. 

Gyurcsány egy szégyentelen gazember, aki azt hiszi, hogy ha minősíthetetlenné és silánnyá teszi a közbeszédet, ha aljas és harsány vagdalkozásait ismételgeti, akkor elmúlnak múlhatatlan bűnei, amiket a saját hazája és honfitársai ellen elkövetett.

 Vagy elfelejtik őket. De nem fogják. 

Gyurcsányé egy helyrehozhatatlanul elrontott élet, s úgy is marad. A lelkes kommunista karrier, a rablóprivatizációs meggazdagodás, a hazug hatalomszerzés, a vér Budapest utcáin, egy tönkretett ország, egy megszégyenített nemzet nem kiküszöbölhető hiba, hanem felejthetetlen bűn. 

Hiába a durva szavak" – írta Kocsis Máté. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában