Ismét áll a bál

2022.08.10. 14:00

Újabb balhé a Jobbikban: megzavarta a párt rendezvényét Jakab tanácsadója

Molnár Enikő megzavarta a Jobbik katásoknak szervezett tanácsadását Miskolcon, majd az autójáig követte Potocskáné Kőrösi Anitát, a Jobbik elnökhelyettesét, akitől válaszokat követelt az ellene indult etikai eljárással kapcsolatban. A tanácsadó azt is kifogásolta, Potocskáné miért használja a frakció autóját. A Jobbik közleményben ítélte el Molnár akcióját és üres provokációnak nevezte azt - írja a Magyar Nemzet.

 

Ma egyenesen Miskolcig utaztam, hogy megtudjam Potocskáné Kőrösi Anitától, hogy hogyan értesülhetett hamarabb az általa beadott etikai beadványról a fideszes Magyar Nemzet, mint én. Ki az, aki összejátszik a Fidesszel?

 

– áll Molnár Enikő, Jakab tanácsadójának és élettársának keddi Facebook-bejegyzésében.

A bejegyzéshez mellélkelt videón az látható, amint megzavarja a Jobbik katásoknak rendezett tanácsadását, mellé viszont azt írta: mélységesen felháborítja, hogy provokátornak tartják.

A szebb napokat látott ellenzéki párt eseményére érkezve a lap szerint Molnár Enikő azt kifogásolta, hogy miért frakcióautóval utazott Potocskáné az úgynevezett miskolci katapontra, mikor nem is frakciótag. Egészen az autójáig követte a Jobbik elnökhelyettesét és az információszivárogtatásokról követelt nyilatkozatot.

A Jobbik közleményben ítélte el Molnár miskolci akcióját, azt írták: Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő ma leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást.

 

Üres provokációnak nevezték az akciót és hozzátették: a „mamuszos” láthatóan nem a „Nép Pártján” áll, csupán öncélúan balhézik. Utalva ezzel Jakab utóbbi időben tett megnyilatkozásaira, amely szerint ő a „Nép Pártján” politizál.

 

A Magyar Nemzet cikkét ide kattintva olvashatja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában