Fenyegetések

2022.04.19. 18:13

Bombariadó van több budapesti és vidéki plázában is

Hangosbemondóban kérik a vásárlókat, hogy haladéktalanul hagyják el az épületet az Árkádban és a Corvin Plázában is. Erről érkezett hír a Mammutból, az Aréna Plázából, a Westendből és a MOM Parkból is. Bombariadó van a Debrecen plázában és Győrben is. A rendőrök az Origónak elmondták, hogy az érintett plázákba tűzszerészeket küldtek, és közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt. A támadók minden esetben e-mail-ben küldték el a fenyegetést.

Üzemzavar miatt a bevásárlóközpont néhány perc múlva bezár. Kérjük, kövessék munkatársaink utasításait. A legrövidebb úton hagyják el az épületet. Járműveiket hagyják a parkolókban - ezt mondják be az Árkádban a hangosbemondóban, tudósított az Origo munkatársa a helyszínről.

Forrás: Origo

Nem sokkal később a Corvin Plázából is kiküldtek mindenkit.

Forrás: Origo

A Haon.hu azt írja, bombariadó volt Debrecenben, a MÁV Piac utcai területi igazgatóságának épületében. A lap úgy tudja, a debreceni Malomparkban és a Debrecen Plazában is bombariadó miatt kellett elhagynia az embereknek a bevásárlóközpontot.

Az Origo információi szerint az előbb említetteken túl, az Aréna Plázában, egy kaposvári plázában, a Mammutban, és egy győri Plázában is bombariadó van.

Több budapesti plázából kaptunk bejelentést arról, hogy azzal fenyegették meg őket, hogy a bevásárlóközpontjukban bomba van – mondta el a portál megkeresésére Csécsi Soma a Budapesti rendőr főkapitányság szóvivője.

A támadók minden esetben e-mail-en küldték a fenyegetést.

A rendőrök azonnal tűzszerészeket küldtek a plázákba, és közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt.

Címkék#Bombariadó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában