Választási kampány

2022.02.13. 07:57

Hollik: elsőként gyűjtötte össze a Fidesz az ajánlásokat

Elsőként a Fidesz jelöltjei gyűjtötték össze a 106 egyéni választókerületben az induláshoz szükséges ajánlásokat – jelentette be Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.

Mint közölte: sokuknak a nap reggel kezdődött, aláírásokat gyűjtöttek. Ennek köszönhetően elmondhatom, hogy 106 jelölttel és segítőinkkel együtt, Magyarországon elsőként gyűjtöttük össze minden választókerületben a jelöltjeinknek szükséges aláírásokat – mondta.

Hozzátette: a munkát folytatják. 

– Nem állunk meg, hiszen nagyon sokan vannak, akik üzenni akarnak aláírásukkal, hogy a Gyurcsány-féle kudarcos múltból nem kérnek még egyszer – jegyezte meg.

BREAKING! A Fidesz jelöltjei mind a 106 választókerületben összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat

– írta hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében a Fidesz.

„A kampány azonban még csak most kezdődik! Aktivistáink és jelöltjeink a következő hetekben is kint lesznek az utcákon, tovább gyűjtik az aláírásokat. Mindenkit arra kérünk, hogy támogassák jelöltjeinket az aláírásukkal” – olvasható a kormánypárt Facebook-bejegyzésében.

Borítókép: Hollik István / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában