tragikus baleset

2021.09.10. 12:44

Kövér László részvétét fejezte ki a tetovói kórháztűz áldozatai miatt

Az áldozatokat és családjaikat gondolatainkba és imáinkba foglaljuk ebben a nehéz időszakban – fogalmazott az Országgyűlés elnöke.

Részvétét fejezte ki a több halálos áldozatot is követelő tetovói kórháztűz miatt Kövér László házelnök Talat Xhaferinek, az észak-macedón parlament elnökének.

A magyar házelnök csütörtökön írt levelét pénteken juttatta el az Országgyűlés sajtóirodája az MTI-hez.

Kövér László a levélben azt írta: nagy szomorúsággal töltötték el a tetovói Covid Központban történt tragikus balesetről szóló tudósítások.

Az Országgyűlés elnöke őszinte részvétét fejezte ki az észak-macedón parlament elnökének és mindazoknak, akik elveszítették szeretteiket.

„Az áldozatokat és családjaikat gondolatainkba és imáinkba foglaljuk ebben a nehéz időszakban, a sérülteknek pedig teljes és mielőbbi felépülést kívánunk” – fogalmazott az Országgyűlés elnöke.

Az észak-macedóniai Tetovo Covid-kórházban szerda este ütött ki tűz, amelyben tizennégy ember meghalt, tizenkettő pedig súlyosan megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában