Ország-világ

2020.12.16. 13:04

Hadházy testcselekkel próbált bejutni egy Covid-osztályra

A politikus azzal indokolta bejutási szándékát, hogy aggasztó híreket hallott az intézményből és szeretné szemügyre venni a benti állapotokat.

A Hadházy Ákos Facebook-oldalára feltöltött videóban azt látni, amint a független országgyűlési képviselő megpróbál bejutni a szekszárdi kórház Covid-osztályára. A politikus azzal indokolta bejutási szándékát, hogy aggasztó híreket hallott az intézményből és szeretné szemügyre venni a benti állapotokat. Hadházy arra hivatkozott, hogy tavasszal Orbán Viktort is készséggel körbevezette az intézmény igazgatója – írja a Mandiner.

Hadházy csak pár méterrel jutott túl a kórház bejáratán, előbb a portás állította meg, majd újabb kórházi alkalmazottak érkeztek, akik útját állták az ide-oda sasszézó képviselőnek. Egy idő után megjelent Elmauer Szilárd kórházparancsnok is, aki a jogszabályokra hivatkozva szintén elutasította Hadházy beengedését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában