Figyelmeztetés

2020.03.30. 16:43

Berlusconi szerint veszélyben az Európai Unió jövője

„Háborúban vagyunk és ilyenkor azok köré gyűlünk, akik felelősek a döntéshozatalért” – mondta Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök. Rámutatott továbbá, hogy ilyen időkben kiváltképp szükség van az egységre.

Silvio Berlusconi, volt olasz miniszterelnök a La Repubblicának adott interjújában beszélt arról, hogy önként mondott le a Conte-kormány kritizálásáról a veszélyhelyzet árnyékában. Elmondta, hogy a nemzetnek egységre van szüksége, ezért minden kritikáját megtartja a járvány lecsengéséig írja összefoglalójában a V4NA hírügynökség.

Rámutatott, hogy

ennek a beszélgetésnek nincs most itt az ideje, mivel számos család siratja halottjait és az orvosok és nővérek kockáztatják az életüket.

Hangsúlyozta, hogy háborúban vagyunk, és háborúban olyanok köré gyűlünk, akiknek felelőssége van a döntéshozatalban.

Hozzátette, hogy

az Európai Unió jövője is veszélyben van.

Mivel magam is több évig kormányoztam az országot, nem hiányoznak a drámai helyzet nehézségei” – mondta a legtovább kormányon lévő volt miniszterelnök. Rámutatott, hogy az ellenzéktől is azt várná, hogy ezekben az időkben működjenek együtt a megoldást keresve. Elmondta, ez nem csak azt jelenti, hogy tájékozódjanak a döntésekről, hanem aktívan támogassák a kormányt és közösen hozzanak döntéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában