családi tragédia

2018.03.03. 10:29

Elfogták a lövöldöző michigani egyetemistát

Szombat hajnalban letartóztatták a Közép-michigani Egyetemen történt kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét, a 19 éves James Eric Davist.

Davis a szüleit lőtte agyon, amikor érte mentek az egyetem kollégiumába, hogy hazavigyék a tavaszi szünidőre. Davis elfogásakor nem tanúsított ellenállást. A michigani hatóságok azt egyelőre nem közölték, hogy hol fogták el.

Tette után elmenekült, és látták egy vonaton, amelyre a Mount Pleasantben lévő egyetemi campus északi végében lehet felszállni. Több mint száz rendőr kereste az egyetem környékén.

A rendőrség korábban azt közölte: feltételezik, hogy a gyilkosság valamilyen „családi probléma” miatt történt.

Szintén rendőrségi közlés szerint Davist csütörtök éjjel a campus rendőrsége kórházba szállította kábítószer-problémák – feltehetően túladagolás – miatt. További részleteket nem közöltek.

A Detroittól mintegy kétórányira északnyugatra fekvő Mount Pleasantban található Közép-michigani Egyetem az állam egyik legnagyobb egyeteme, 20 ezer nappali tagozatos és 7000 online hallgatója van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában