micsoda változás

2018.10.23. 21:04

Meghan Markle még sosem tett ilyet korábban

A 37 éves kismama a férjével tett látogatása során egyébként már többször bebizonyította, hogy mennyire szívén viseli a környezetvédelem kérdését.

A várandós hercegné szinte minden lépését figyeli a sajtó, így nem is meglepő, ha azonnal szemet szúr, hogy mit visel a lábain. Mivel Meghan Markle aprócska termete miatt eddig folyamatosan tűsarkúban tipegett hites férje mellett, komoly szenzációnak számít, hogy a hétvégén rendezett Invictus Games nevű sportversenyen tornacipőben jelent meg – írja a Bors.

A Sydney-ben rendezett programon Sussex hercegnéje lezser, kényelmes ruhát viselt, de ami még ennél is fontosabb, hogy a minimál stílusú cipője újrahasznosított anyagból készült.

A 37 éves kismama a férjével tett látogatása során egyébként már többször bebizonyította, hogy mennyire szívén viseli a környezetvédelem kérdését, és csakis újrahasznoszított anyagokkal dolgozó márkák cipőit hordta.

Borítókép: Shutterstock / Fotó: Twitter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!