világsztár

2018.10.21. 13:19

Lelkes üzenetet küldött a magyaroknak Placido Domingo

A világ leghíresebb operaénekese reméli, hogy a Magyar Zene Háza segítségével a klasszikus zene meghódítja a fiatalok szívét.

Vienna Philharmonic Ball at Wiener Musikverein in Vienna, Austria, on January 18, 2018. PICTURE: Opera singer and conductor Placido DOMINGO and musicians perform at the opening ceremony of the Ball of the Vienna Philharmonic Orchestra (Photo credit should read "Starpix/APA-PictureDesk via AFP")

Placido Domingo, a világ egyik leghíresebb operaénekese üzent a magyaroknak, lenyűgözte a Magyar Zene Háza koncepciója – írja a hirado.hu.

A neves spanyol tenor örömmel értesült a hírről, hogy hamarosan egy új zenei intézmény jön létre Budapesten. Placido Domingo reméli, hogy a Magyar Zene Háza segítségével a klasszikus zene meghódítja a fiatalok szívét.

Az épület oktatási, múzeumi intézményként és koncerthelyszínként is funkcionál majd. A világhírű operaénekes szerint nagyszerű lehetőség, hogy a közönség megismerkedhessen a zene csodájával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!