végső búcsú

2018.01.22. 07:07

Kedden temetik a The Cranberries énekesnőjét

Dolores O'Riordan gyászszertartását várhatóan szűk, családi körben rendezik, de rádión a rajongók is követhetik majd.

Irish singer Dolores O'Riordan performs at Mediolanum Forum with The Cranberries. Assago, March 16th 2010 ©Castaldo/MPA/Leemage; Irish singer Dolores O'Riordan performs at Mediolanum Forum with The Cranberries. Assago, March 16th 2010; Irish singer Dolores O'Riordan performs at Mediolanum Forum with The Cranberries. Assago, March 16th 2010 ©Castaldo/MPA/Leemage

Kedden temetik O'Riordant, a The Cranberries ír zenekar énekesnőjét a nyugat-írországi Ballybrickenben.

A temetés részleteit a Press Association (PA) brit hírügynökség a családhoz közelálló papra hivatkozva közölte.

A gyászmisét a mindössze 200 főnek helyet adó helyi Szent Ailbe-templomban rendezik, így oda csak a rokonokat és O'Riordan közeli barátait hívták meg, a szertartást azonban rádión keresztül élőben közvetítik. A nyilvános búcsúztató után a temetés családi körben történik.

Dolores O'Riordan váratlanul hunyt el hétfőn egy londoni hotelben. A 46 éves énekesnő felvételeket készíteni érkezett a brit fővárosba. A rendőrség megállapította, hogy nem voltak gyanús körülményei O'Riordan halálának.

A The Cranberries többek között a Zombie című slágerével vált világhírűvé és a 90-es évek egyik legnagyobb rockzenekarává.

Borítókép: Castaldo/MPA/Leemage / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!