Meglepő kijelentés

2018.02.24. 20:15

Jennifer Lawrence: Magyar vagyok

A színésznő annyira szereti Budapestet, az embereket és a kultúrát, hogy mindenképpen itt szeretné forgatni a Vörös Veréb című film második részét, ha lesz.

American actress Jennifer Lawrence poses for photographers on the red carpet ahead of the EE Bafta Academy Film Awards ceremony in London, UK on February 18, 2018.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Richard GOLDSCHMIDT

Eredetileg úgy volt, hogy Budapesten készít interjút Jennifer Lawrence-szel, a Vörös Veréb (Red Sparrow) kapcsán Návai Anikó, de végül Londonban találkoztak.

Már mondtam neked, magyar vagyok és Budapest az otthonom – rukkolt elő a meglepő kijelentéssel a gyönyörű színésznő, mire még a sokat látott riporter, Návai Anikó is felkapta a fejét meglepetésében. „Rajongok Budapestért, el sem tudod képzelni, mennyire. Folyton azon viccelődtünk, ha lesz ennek a filmnek második része, akkor azt Budapesten forgatjuk, mintha Los Angeles lenne. Általában ugyanis fordítva van. Mindannyian remekül éreztük magunkat. Az emberek imádni valóak, a kultúra különleges, a város gyönyörű. Imádom!” – olvasható a borsonline.hu cikkében.

A teljes interjút a TV2-n, vasárnap délután a Helló, Hollywoodban nézhetik meg az Oscar-díjas színésznő rajongói.

Borítókép: Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Richard Goldschmidt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!