nem tört össze

2018.10.21. 12:38

Gyógyíthatatlan betegségben szenved Selma Blair

A Kegyetlen Játékok és a Doktor Szöszi színésznője Instáján jelentette be a hírt.

Actress Selma Blair attends the Hammer Museum Gala in the Garden honoring Ava Duvernay and Hilton Als sponsored by Bottega Veneta on October 14, 2017 in Westwood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

A színésznőnél augusztus közepén diagnosztizáltak szklerózis multiplexet, mint írja, néha elesik, néha leejt dolgokat, és az emlékei sem teljesen tiszták – írja az Origo.

Csak most derült ki, idén nyáron, pedig a teste korábban is jelzett, de akkor nem gondolt semmi komolyabbra. Egészen addig nem vette komolyan a tüneteket, míg épp egy orvos előtt nem esett el.

„Valószínűleg 15 éve élek együtt ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel. Most megkönnyebbültem, hogy legalább tudom, mi a bajom”

– írta.

Reméli, hogy teljes életet tud majd élni, és a poszttal reményt ad azoknak, akik ezzel a kórral küzdenek.

„Szeretnék újra játszani a gyerekemmel. Szeretnék újra sétálni az utcán, jó lenne újra lovagolni”

– tette hozzá.

Selma Blair jó húsz éve van a pályán, 1995-ben egy sorozatban kezdte. Most épp az Another Life című sorozatot forgatja, korábban láthattuk a Gyilkos játékokban, a Nyugi Charlie-ban, a Kegyetlen játékokban, az Édes kis semmiségben, a Doktor szösziben, sok más film és sorozat mellett.

Borítókép: A színésznő 2017-ben /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!