képen üzent

2018.03.22. 15:15

Ecsetvégre kapta a Facebook alapítóját Jim Carrey

Úgy tűnik, a mostanában szívesen festegető színészt megihlette Mark Zuckerberg.

Jim Carrey attending the 'Jim & Andy: The Great Beyond - The Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton' premiere during the 42nd Toronto International Film Festival at Winter Garden Theater on September 11, 2017 in Toronto, Canada | Verwendung weltweit/picture alliance

Bár a gumiarcú színész a kilencvenes években egyike volt Hollywood legfoglalkoztatottabb sztárjainak, mostanában nemigen hallani róla. Ez nem is csoda, Carrey ugyanis újabb inkább a festészetnek él, legutóbbi munkáját pedig meg is osztotta a rajongóival – írja a Bors.

A fekete-fehér kép nem mást ábrázol, mint Mark Zuckerberget, a Facebook tulajdonosát, mellette egy dislike-jellel (a like ellentéte) és a nem túl szimpatikus szöveggel: „Hisznek nekem, idióta barmok”.

A lap hozzáteszi, hogy a kijelentést maga Mark tette még 2004-ben, utalva a felhasználókra, akik több tucat személyes adatot osztanak meg „vele”, az általa kifejlesztett felületen. A The New York Times korábbi értesülései szerint 50 millió felhasználó adatait szivárogtatták ki az egyik Donald Trumpot képviselő cégnek.

Borítókép: REGINA WAGNER / GEISLER-FOTOPRESS / DPA/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!