gólt is fejelt

2018.03.23. 12:50

Jól sikerült Usain Bolt edzése a Dortmundnál

A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter igazán elemében volt.

23 March 2018, Germany, Dormund: Olympic gold medallist and world-renowned sprinter Usain Bolt participates in a training session of German Bundesliga team Borussia Dortmund. Photo: Guido Kirchner/dpa

Ezerötszáz néző gyűlt össze pénteken délelőtt a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzésén, hogy láthassák a nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter Usain Boltot, aki igazán elemében volt a gyakorláson.

A 31 éves jamaikai sztár fejelt egy gólt, egyszer pedig kötényt adott a vele szemben álló futballistának.

A tréningről számos riporter és televíziós stáb tudósított a helyszínről, később maga Bolt is feltett egy csomó képet az Intagramjára (a fotó oldalán lévő kerek nyilakkal lapozgathat is a képek között).

Bolt az edzésre a világbajnok Mario Götze, illetve Julian Weigl társaságában futott ki az öltözőből, s láthatóan élvezte a gyakorlást.

A tavaly visszavonult atléta a futball szerelmese, s a Manchester United rajongója. A mostani edzésről a Dortmunddal közös szponzora, a Puma révén sikerült megállapodnia a német klubbal.

Bolt nyolc olimpiai aranyérme mellett 11 világbajnoki címet gyűjtött és öt világcsúcsot állított fel. A 100 és 200 méteres síkfutás világrekordját 9.58, illetve 19.19 másodperccel 2009 óta tartja.

Borítókép: Guido Kirchner/dpa/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában