Premier League

2022.04.10. 11:48

Ronaldo bocsánatot kért kirohanásáért

Bocsánatot kért az egyik szurkoló elleni kirohanásáért Cristiano Ronaldo, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja.

A 37 éves futballista az Everton otthonában szombaton elszenvedett 1-0-s vereség után – a közösségi médiában megjelent fotók tanúsága szerint – kiütötte az egyik drukker kezéből a mobiltelefont, miközben dühösen levonult a pályáról.

Szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésemért, és ha lehetséges, meghívni az érintett szurkolót az egyik mérkőzésünkre az Old Trafford Stadionba

– írta Instagram-oldalán Ronaldo, aki úgy fogalmazott: azzal, hogy elnézést kér, „a sport szellemiségét és a sportszerűséget” akarja képviselni.

Az esetet a Manchester United kivizsgálja.

Az MU egyelőre hetedik a Premier League tabelláján, hat ponttal lemaradva a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helyen álló Tottenham Hotspurtől.

A kiesés elkerüléséért küzdő Everton számára fontos volt a szombati győzelem, ezzel ugyanis a liverpooli csapat a 17., még élvonalban maradást érő pozícióba lépett elő.

Borítóképünkön Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa. Fotó: MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában