serie a

2021.08.11. 12:30

Ibrahimovic még nem áll készen

Felépült ugyan térdsérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Serie A jövő héten rajtoló új bajnoki szezonjának elejét Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd futballistája.

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts at half-time of the Italian Serie A football match Atalanta Bergamo vs AC Milan on May 23, 2021 at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Marco Bertorello

Az októberben 40 esztendős csatár átmenetinek mondott hiányáról a La Gazzetta dello Sport számolt be. A klubvezetésre hivatkozva a lap azt írta, hogy

a milánóiaknál nem szeretnék, ha Ibrahimovic ismét kidőlne gyors visszatérésének erőltetése nyomán.

A svéd támadó május közepén, a Juventus elleni rangadón szerzett sérülése miatt már a június-júliusi Európa-bajnokságot is kénytelen volt kihagyni, amely pedig ötödik kontinensviadala lett volna. Az AC Milan világsztárja a nemzeti válogatottban eddig 118 mérkőzést játszott és 62 gólt szerzett. Ő a gólkirály a válogatott történetében. A csatárt 11 alkalommal választották az év futballistájának Svédországban. A milánói csapathoz, amelyben 2010 és 2012 között már futballozott, 2020-ban tért újból vissza, és a legutóbbi szezonban 15 gólt szerzett az olasz bajnokságban.

Az AC Milan első meccsét az új idényben augusztus 23-án játssza a Sampdoria vendégeként.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában