Sznúker-vb

2021.04.17. 11:00

A sznúkerkirály O'Sullivan fél a drukkerektől

A címvédő, hatszoros aranyérmes Ronnie O'Sullivan reméli, a szervezők megfelelő védelmet biztosítanak számukra a szombaton (ma) kezdődő sznúker-világbajnokságon.

Ronnie O'Sullivan of England considers a shot to Anthony Hamilton of England at the third round of 2020 Welsh Open in Cardiff, the United Kingdom, 13 February 2020. Ronnie O'Sullivan of England defeated Anthony Hamilton of England with 4-2. (Photo by Calf-Max / Imaginechina / Imaginechina via AFP)

Forrás: AFP / Imaginechina

Fotó: Calf-Max

A 45 éves versenyző a vb rajtja előtt úgy fogalmazott, reméli, a viadalon megfelelően el lesznek különítve a „túlságosan izgatott”, esetleg néhány ital után kapatos drukkerektől, akik így nem fognak veszélyt jelenteni rájuk a jelenlegi pandémiás helyzetben.

„Azért vagyunk itt, hogy elvégezzük a munkánkat, ennek feltétele, hogy negatív legyen a tesztünk. Ha ez nincs meg, nem játszhatunk, azaz nem dolgozhatunk”

- mondta O'Sullivan, aki újabb végső sikere esetén hetedik világbajnoki címével utolérné az örökranglistát vezető Stephen Hendryt.

„Ez nem arról szól, hogy nem szeretnénk keveredni a szurkolókkal, mindössze nem szeretnénk visszalépni a tornától”

- tette hozzá az angol versenyző.

A torna nyitónapján a teljes befogadóképesség harmadának megfelelő számú nézőt engednek be a vb-nek otthont adó sheffieldi Crucible Színházba, de a torna május 3-i döntőjén már telt ház lehet a brit kormány rendelkezéseinek értelmében.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában