regeneráció

2021.03.17. 09:10

Elhagyhatta a kórházat Tiger Woods

Februári súlyos autóbalesete után elhagyhatta a kórházat Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója, aki floridai otthonában lábadozik tovább.

US team captain Tiger Woods watches a ball fly over head during the third day of the Presidents Cup golf tournament in Melbourne on December 14, 2019. (Photo by SIMON BAKER / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Forrás: AFP

Fotó: Simon Baker

A 45 éves sportoló a Twitteren úgy fogalmazott, mostantól minden nap azon fog dolgozni, hogy visszanyerje az erejét. Egyúttal mindenkinek megköszönte a jókívánságokat, az orvosi csapatnak pedig az ápolást.

A tizenötszörös Major-győztes Woods február 23-án szenvedett súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel járó autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni tud, és most sem közölték a visszatérésének várható időpontját.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában