megmondta

2020.08.28. 10:26

Ronaldo állítja: motiváltabb, mint valaha

Gólokat, győzelmeket, rekordokat akar.

Forrás: Shutterstock

„Meg akarja hódítani a világot” és „rekordokat szeretne dönteni” Cristiano Ronaldo, aki a harmadik idényére készül a Juventus labdarúgócsapatában.

„A motivációm és az ambícióm erősebb, mint valaha” – hangsúlyozta Instagram oldalán az ötszörös aranylabdás támadó, aki „gólokról, győzelmekről, elkötelezettségről, befektetett munkáról és professzionalizmusról” is írt.

„Minden erőmmel azon leszek, hogy csapattársaim és a Juve szakmai stábjának értékes segítségével meghódítsuk Olaszországot, Európát és a világot, és rekordokat döntsünk” – folytatta a 35 éves portugál játékos.

Torinóba érkezése óta Ronaldo kétszer nyert olasz bajnokságot, a Bajnokok Ligájában viszont a Juventus nem alkotott nagyot: az előző idényben az Ajax Amsterdam a negyeddöntőben, a legutóbbiban pedig az Olympique Lyon a nyolcaddöntőben állította meg.

A csapat legértékesebb játékosa ugyanakkor valamennyi sorozatot figyelembe véve 37 gólt szerzett az elmúlt szezon során, ami rekord a Juvénál.

„Még magasabbra akarok jutni és szeretném, ha megvalósítanánk a céljainkat” – tette hozzá.

A Juventus új edző, Andrea Pirlo irányításával kezdi három hét múlva az új bajnoki idényt, melyben sorozatban a tizedik elsőségét tervezi begyűjteni, a nemzetközi porondon pedig igyekszik az elmúlt évekbelinél eredményesebben szerepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában