nem érdemlik meg

2019.10.28. 12:12

Nem veszik fel pénzüket a Southampton játékosai

Jótékony célra utalják át fizetésüket a southamptoni labdarúgók és az edzői stáb tagjai a Leicester Citytől otthon elszenvedett 9-0-s vereség után.

Leicester City's English striker Jamie Vardy (C) scores his team's fifth goal during the English Premier League football match between Southampton and Leicester City at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on October 25, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Glyn Kirk

Az együttes azon dolgozik, hogy visszaszerezze a szurkolók bizalmát – közölte a Premier League-klub, amely hétfőn jelezte,

„első lépésként a csapat úgy döntött, hogy bérüket a Saints Foundation részére utalják a Leicester elleni mérkőzés napjától fogva”.

Ralph Hasenhüttl, a Southampton német trénere a meccs után azt mondta, hogy teljes mértékben vállalja a felelősséget a csúfos kudarcért.

Számolni sem könnyű:

A Leicester pénteki diadala a legnagyobb különbségű idegenbeli siker a Premier League-ben, eddig a csúcsot a Manchester United tartotta, amely 1999 februárjában 8-1-re győzött a Nottingham Forest otthonában. Összességében pedig beállította a rekordot a Leicester a 9-0-lal, 1995 márciusában szintén a Manchester United ennyire nyert az Ipswich Town ellen hazai pályán.

Forrás: MTI

Borítókép: Vardy az ötödik Leicester-találatot szerzi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában