Krimi

2023.02.22. 04:50

Óvodás kisfiú vesztette életét egy kiránduláson, az óvónők későn vették észre, hogy eltűnt

A magyar határ közelében történt a tragédia.

Forrás: vaol.hu

Szörnyű halálos baleset történt hétfőn Nagymartonban (Mattersburg). Egy ötéves kisfiú az óvodai kiránduláson eltűnt. Nem sokkal ezután a gyermeket egy kerti tóban találták meg – írja a vaol.hu.

 

Az Állami Rendőr-főkapitányság szerint a óvónők 11 óra 45 perc körül vették észre, hogy eltűnt a kisfiú.  Ekkor azonnal értesítették a rendőrséget, akik hét járőrrel, egy szolgálati kutyával és két drónnal megkezdték a keresést. 13 óra 15 perc körül egy lakos találta meg a gyermeket egy privát tóban. 

 

Az elsősegélynyújtók és a mentők csapata megkezdte az újraélesztést. A fiút a bécsújhelyi (Wiener Neustadt) kórházba szállították, ahol később meghalt.

Azt, hogy mi történt pontosan, a jelenleg is zajló nyomozás során derítik ki. – Sok még a nyitott kérdés – mondta Helmut Marban rendőrségi szóvivő. Tragikus esemény volt, amely természetesen rendőri figyelmet igényelt. A nyomozást az Kismartoni Ügyészséggel egyeztetve folytatják le.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!