visszafogott tudás

2020.01.12. 09:26

Meghódíthatja ez a modell Indiát?

Jövő tavasszal indul a kifejezetten India számára fejlesztett Škoda szabadidő-autó gyártása, amely az MQB A0 IN építőkészletet használja.

Forrás: automotor.hu

Az MQB építőkészletnek az egyszerűbb változata a kisautók számára készített A0-as verzió, amelynél például nincs lehetőség összkerékhajtás beépítésére. Ennek az olcsó MQB A0-nak készítik el a még olcsóbb IN utótaggal ellátott változatát, tehát az olcsó alap olcsó változatát használja majd az a szabadidő-autó, amelyet tanulmányként hamarosan megismerhetünk, és 2021 második negyedévében lesz belőle megvásárolható autó – írja az Autó-Motor.

Az egyelőre csak Vision IN néven emlegetett autó gyári vázlatrajzai alapján magasabb építésű az európai vagy épp kínai Kamiqnál, a hátfalon például egy extra piros LED-csíknak is jut hely a lámpák alatt.

Fotó: automotor.hu

A Škoda India 2.0 projektben az új szabadidő-autó lesz az első modell, amelyet kifejezetten a szubkontinensnek készítenek, a 4 méternél rövidebb karosszériába várhatóan csak az 1,0 literes turbómotort építik be.

Címkék#India#Skoda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!