szép lista

2020.10.31. 23:51

Ők a legnagyobb gyerekgyárosok Hollywoodban

Van, akinek még a szívtipró Mick Jaggernél is több csemetéje van.

Kevin Costner 2018-ban

Forrás: AFP / ROBYN BECK

Fotó: AFP

A sztárvilág telis-tele van nagy szerelmekkel és viharos szakításokkal – és számos nagy családdal is. A Bors összegyűjtötte Hollywood azon hírességeit, akik a legtöbb gyermekkel büszkélkedhetnek.

Eddie Murphy

Eddie Murphy 2019-ben
Fotó: Angela Weiss / AFP

Az 59 éves amerikai színésznek öt nőtől összesen tíz gyermeke született. Murphy egyszer azt mondta, büszke viharos szerelmi életére, de gyerekeire még inkább.

Hiszünk is neki meg nem is, tudva, hogy amikor a Spice Girl Melanie Brown 2007-ben tőle volt várandós, Murphy kijelentette, hogy nem eszik annyira forrón a kását, majd egy DNS-teszt után hiszi csak el, hogy övé a kicsi. A teszt egyértelműen kimutatta, hogy az ő babája. Legkisebb gyermeke, egy kisfiú, 2018-ban született.

Mel Gibson

Mel Gibson egy 2019-es mozipremieren
Fotó: FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Kilenc gyermek büszke édesapja Mel Gibson, aki maga is a hatodik volt 11 testvére közül, szóval egyáltalán nem szokatlan számára a nagy család. A most 61 éves színész kilencedik gyermeke 2017-ben jött világra, a legidősebb, a szintén színész Hannah pedig 1980-ban született. Gibson egyébként nem mondható nagy nőcsábásznak: hét gyermeke első és egyetlen feleségétől, Robyn Moore Gibsontól született.

Clint Eastwood

Clint Eastwood egy 2019-es mozipremieren
Fotó: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Öt nő ajándékozta meg összesen hét gyermekkel az így Kevin Costnerrel holtversenyes apukát, bár egyesek úgy gyanítják, a valódi csúcstartó ő lehet zavaros nőügyeivel és eltitkolt babákkal. A sármos színész 1953-ban kötött először házasságot, és a legenda szerint például már ebben az évben egy másik nőtől is gyermeke született volna, ha nem beszéli rá a hölgyet az abortuszra.

Mike Tyson

Mike Tyson 2018-ban
Fotó: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / Ritzau Scanpix via AFP

Az 54 éves brooklyni születésű bokszolónak szintén hét gyermeke született, ám az akkor négyéves kislánya, Exodus játék közben felakasztotta magát, és 2009-ben elhunyt.

Kevin Costner

Kevin Costner 2018-ban
Fotó: AFP / ROBYN BECK

Összesen hét gyermeke van az Oscar-díjas színésznek, akinek két feleségétől három-három, a köztük lévő futó kapcsolatból pedig egy gyermeke született.

Mick Jagger

A Rolling Stones 2019-ben egy houstoni koncerten
Fotó: SUZANNE CORDEIRO / AFP

2016-ban született meg a rocker nyolcadik gyermeke, Deveraux Octavian Basil az ötödik édesanyától, pedig a most 77 éves zenész már ekkor is öt unoka és egy dédunoka nagy-, illetve dédpapája volt.

Hiába, a rockerélet már csak ilyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!