Bulvár-celeb

2021.06.19. 17:30

Hatalmas fordulat a kis Maddie ügyében: áttörő sikert ért el a rendőrség

A nyomozás során az utóbbi időben sorra következtek be az újabb fejlemények. A rendőrök szerint nincs messze az igazságszolgáltatás.

An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE

Fotó: AFP

Az utóbbi időben számos fejleményt következett be a kis Maddie McCann ügyében. Azóta, hogy gyanúsítottként nevezték meg, először szólalt meg Christian Brueckner.

A 44 éves német pedofil levelet írt, amelyben „botránynak” minősítette a nyomozást, ártatlanságát hirdette, és felszólította a tárgyalást vezető ügyészeket, hogy adják fel.

Majd egy látó is jelentkezett az ügy kapcsán a német rendőrségnél. Az 50 éves Michael Schneider, aki már több eltűnt ember maradványait is sikeresen megtalálta, megadta a rendőrségnek a pontos koordinátákat, hogy szerinte hol van a lány holtteste Portugáliában.

A német hatóságok el is indultak volna az általa közölt koordinátákon, csakhogy portugál kollégáik figyelmeztették őket: korábban már átkutatták azt az erdőséget és az égvilágon semmit sem találtak.

Így a The Sun információi szerint a nyomozást vezető tisztek végül elvettették a híres médium tanácsát és mégsem kutatják át a megjelölt területet.

„Schnieder úr már sok-sok éve vad állításokat tesz arról, hogy mi történt Maddie-vel. Bár a rendőrök hálásak minden új információért, az algarvei nyomozók figyelmeztették német kollégáikat, hogy erre nem szabad időt szánniuk. A területet, ahová a férfi szerint Maddie-t elvitték, átkutatták. És a rendőrök biztosak benne, hogy nincs ott”

– árulta el a lap forrása a Ripost szerint.

Nagyon úgy tűnik a viselkedése és kiborulásai alapján, hogy az ügy legújabb fejleményei és a gyanú súlya alatt kezd megtörni Christian Brueckner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!