Hoppá!

2022.03.23. 07:10

Kínos: Katalin és Vilmos másképp emlékszik az első találkozásra

Cambridge hercegnéje azonnal fel tudta idézni a pillanatot, de férjének gondolkoznia kellett rajta.

Cambridge hercege és hercegnéje több mint egy évtizede él boldog házasságban, ami idő alatt három gyönyörű gyermekük is született. Így nehéz elképzelni, hogy volt idő, amikor még nem voltak együtt – írja a Bors.

 

Az köztudott, hogy Vilmos herceg és Katalin először a St. Andrews Egyetemen kezdtek el randizni, amikor mindketten művészettörténetet tanultak. Ám pontos megismerkedésük történetéről, most elsőként beszélt a hercegné. Kate részletesen mesélt arról, hogy milyen volt, amikor először megpillantotta a herceget.

 

„Valójában elpirultam, amikor találkoztunk, és nagyon szégyenlősen elszaladtam. Félénk voltam abban az időben, amikor találkoztunk” – kezdte Katalin hercegné.

 

Forrás: Instagram


 

„Vilmos kezdetben nem töltött sok időt az intézményben, így eltartott egy kis ideig, amíg megismertük egymást. De már elég korán nagyon közeli barátok lettünk” – tette hozzá.

 

Míg Kate egyből fel tudta idézni a kapcsolatuk kezdetét, addig Vilmos herceg bevallotta, hogy neki gondolkodnia kell rajta. A belsőséges hangvételű interjúban arra is megadta a választ Cambridge hercegnéje, hogy igazak-e a pletykák, miszerint férje posztere volt a hálószobája falán az egyetemen.

 

„Ő szeretné, ha így lenne, de nekem a Levi’s fickó volt a falamon, nem pedig egy kép Vilmosról” – árulta el Katalin hercegné.

 

Borítókép: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!